Parchet laminat de calitate în toate încăperile

Sunt multe stiluri în vogă în ultima vreme, dar un lucru este comun în toate tendințele: folosesc ca pardoseală parchet laminat. Parchetul laminat este cea mai ieftină și practică soluție de pardoseală la momentul actual.

Este un produs durabil, ușor de montat și există sute de modele și nuanțe din care se poate alege. Indiferent dacă este vorba de o reamenajare sau o amenajare de la zero, parchetul laminat poate fi soluția ideală! Parchetul laminat se fabrică în mai multe categorii de calitate, în funcție de traficul la care  va fi supus.

Tapet pentru bucătărie, fiță sau utilitate?

Bucătăria este o zonă a casei unde se petrec mai multe activități care ar putea să fie periculoase din punct de vedere a siguranței la incendiu. Astfel, pe lângă surse de foc trebuie evitate în timpul amenajării încăperii materialele care sunt ușor inflamabile.

Ca urmare, nici tapetul pentru bucătărie nu poate fi confecționat din materiale care se aprind ușor. În zilele noastre și tapetul se fabrică prin metode moderne, sunt zeci de tipuri de materiale care satisfac cerințele minime de siguranță ca să fie folosite și în bucătării.