tapet bucatarie

Tapet pentru bucătărie, fiță sau utilitate?

Bucătăria este o zonă a casei unde se petrec mai multe activități care ar putea să fie periculoase din punct de vedere a siguranței la incendiu. Astfel, pe lângă surse de foc trebuie evitate în timpul amenajării încăperii materialele care sunt ușor inflamabile.

Ca urmare, nici tapetul pentru bucătărie nu poate fi confecționat din materiale care se aprind ușor. În zilele noastre și tapetul se fabrică prin metode moderne, sunt zeci de tipuri de materiale care satisfac cerințele minime de siguranță ca să fie folosite și în bucătării.

Nu în toate bucătăriile se duce o activitate intensă de gătit, în ultima perioadă foarte multe familii folosesc bucătăria mai mult ca o sală de mese, aducând mâncare gătită din altă parte. Cei care adoptă acest stil de viață probabil amenajează bucătăria în stil american, unde nu există un spațiu separat pentru bucătărie, ci este o insulă sau o prelungire a livingului. Pentru a putea amenaja corect aceste livinguri americane de multe ori pereții tapetați din living sunt continuate și în bucătărie creând o senzație de uniformitate.

Print Friendly, PDF & Email