parchet laminat

Parchet laminat de calitate în toate încăperile

Sunt multe stiluri în vogă în ultima vreme, dar un lucru este comun în toate tendințele: folosesc ca pardoseală parchet laminat. Parchetul laminat este cea mai ieftină și practică soluție de pardoseală la momentul actual.

Este un produs durabil, ușor de montat și există sute de modele și nuanțe din care se poate alege. Indiferent dacă este vorba de o reamenajare sau o amenajare de la zero, parchetul laminat poate fi soluția ideală! Parchetul laminat se fabrică în mai multe categorii de calitate, în funcție de traficul la care  va fi supus.

Ce fel de parchet trebuie ales depinde în exclusivitate de destinația încăperii. În holurile și livingul unei case este recomandată o pardoseală cu trafic intens, însă în celelalte camere, dormitor, camera copiilor, camera de oaspeți, nu este nevoie de parchet atât de rezistent. Din fericire, din fiecare model se fabrică toate categoriile, deci uniformizarea nu este un impediment. Există parchet laminat și pentru birouri și spații comerciale, care bineînțeles sunt fabricate într-o clasă superioare de calitate.

Print Friendly, PDF & Email